Nimilahjat – Salaser Oy

Persoonalliset lahjat!

Nimilahjat on lahjatavaroiden, nimikorujen ja lastentarvikkeiden verkkokauppa, jonka toiveena on antaa persoonallinen lahja sekä ikimuistoinen hetki lahjansaajalle.
Yrityksen ideana on tehdä lahjan saaja onnelliseksi eli antaa jotain erilaista ja henkilökohtaista lahjaksi. Yrityksen tuotteisiin ja lahjoihin on mahdollista kaiverruttaa lahjan saajan nimi. Lisäksi tiettyihin tuotteisiin voi kaivertaa mietelauseen tai jonkun tärkeän ajatuksen. Lahjan antajalla on tässä vain mielikuvitus rajana. ”Maailmalle olet vain joku, mutta minulle olet koko maailma.”

Sopivan lahjan löytäminen on usein vaikeaa tai ainakin saattaa tuntua vaikealta. Varsinkin, jos lahjan saaja ei ole kertonut lahjatoiveitaan tai lahjan saajalla on jo omasta mielestään kaikkea. Pientä ja edullista lahjaa on usein myös vaikea löytää. Lahjoja ostaessa saattaa törmätä kysymyksiin: Mitä ostaa pojalle syntymäpäivälahjaksi? Mitä ostaa miehelle, isälle, vaarille tai ukille isänpäivänä lahjaksi? Persoonallinen lahja, johon lahjan antaja voi vaikka kaiverruttaa oman henkilökohtaisen lauseen, on lahjan saajalle mieleen jäävä muisto, ja lahja tuntuu sen saajasta tärkeältä.

Nimilahjat -yritys sai alkunsa yrittäjän omasta tarpeesta. ”Minusta lahjojen antaminen on aina ollut ihanaa, erityisesti jos olen löytänyt jotain henkilökohtaista lahjan saajalle. Mieheni kanssa ulkomailla matkustellessani, halusin viedä kotiin lapsille kivoja tuliaisia ja lahjoja. Törmäsin usein erilaisiin tuotteisiin, joihin oli nimikoitu omistajan nimi. Tyttäreni Lauran nimeä löytyi paljon, sillä nimi on kansainvälinen, mutta poikani Jaakko jäi usein ilman nimilahjaa. Suomestakaan en vastaavia tuotteita löytänyt, ja siitä idea omasta yrityksestä lähti kehittymään. Yritystä kasvatan vähitellen, koska sen kehittäminen on jatkuvaa muutosta ja ideointia. Mielellään otan myös vastaan ideoita ja uusia lahjavinkkejä tuotteista, joihin haluaisi nimen tai oman tekstin.”

Valmiiksi nimikoitu tuote on selkeä tapa pitää lapsen tavarat tallessa ja turvassa vaikkapa päiväkodissa. Nimitutit, nimikoidut juomapullot sekä nimikoidut lasten aterimet pysyvät oikealla omistajalla, ja tuotteesta jää kiva muisto joko vanhemmille tai lapselle. Nimellä varustettu nimitutti onkin tämän hetken tilatuin tuote. Nimitutteja on saatavana useita eri malleja sekä värejä.

Nimikoru on tuote, jonka voi ostaa lahjaksi äidille, isälle, mummille, lapselle tai vaikkapa lapsen kummille. Nimikoruja on mahdollista saada myös omalla tekstillä ja tehdä niistä persoonallinen lahja.

Nimituote on aina ainutlaatuinen lahja, joka todellakin muistetaan ja sillä on merkitystä.

Nimi tai lauseen kaiverrus tehdään tuotteisiin lasermerkkauksella käsityönä.  Lasermerkkauksessa ei käytetä mitään ulkopuolisia aineita, eikä nimi kulu tai haalistu pesussa. Jokainen nimikointi myös suunnitellaan, valmistetaan ja laseroidaan Suomessa käsityönä. Tuotteiden alkuperämaa vaihtelee. Laserkaiverrukset nopealla toimituksella ja ammattitaidolla. Sen jälki on ikuinen.

Haluamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista ostamista netistä. Edulliset hinnat ovat meille myös tärkeitä. Tuotteet toimitetaan aina Suomesta. Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti. Mikäli viivästyksiä tapahtuu, tiedotan asiasta puhelimitse tai sähköpostilla.

Toivon mukavia ostohetkiä kaikille! Terveisin, Sari 🙂 

Yhteystiedot:

Salaser Oy, Koskelantie 126, 62800 Vimpeli,

Puh. 040 185 7257 / sähköposti: info@nimilahjat.fi