Tuikkualusta omalla tekstillä 18 cm

19.90

Tuikkualusta tai sisustuslautanen, johon saat oman persoonallisen tekstin. Kaunis sisustusalusta tuo lisäarvoa kotiisi tai lahjan saajan kotiin.

Alustaa voi käyttää esim. koru- tai tuikkualustana. Se on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniin pitkään.

Tähän lautaseen saat OMAN TEKSTIN, runon, mietelauseen tai minkä tahansa henkilökohtaisen tekstin. Haluatko luoda ja antaa läheisellesi jotain täysin uniikkia.

Anna lahjaksi valloittava henkilökohtainen lahja, joka sopii kaikille; isälle, äidille, ukille, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle. Joululahjana pidetty ja edullinen lahja. Kummilahjaksi kummilapsellesi erilainen lahja. Mummille tai syntymäpäiväsankarille, jolla on jo kaikkea.

Katso myös muun väriset sisustusalustat, esimerkiksi hopean värinen alusta ruostumattomasta teräksestä löytyy täältä: Lautanen23

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Täysin uniikki ja henkilökohtainen lahja ihastuttaa varmasti. Onko sinulla joku ystävä tai läheinen, jolla on jo kaikkea?

Alunen sopii lapsen ristiäisiin, kastejuhlaan sekä nimiäisiin. Kirjoita esimerkiksi lapsen nimi alustaan tai joku kaunis vauvaruno lapselle. Sisuta kauniisti.

Säilytä koruja tällä kauniilla alustalla, joka muistuttaa sinua rakkaistasi.

Kynttilänalusta sopii moneen sisustukseen ja se loistaa ihanasti valoa kaikille. Ihana uutuus pikkujoululahjaksi tai joululahjaksi ystävälle.

Alustan koko on 18 cm x 8,5 cm.

Tuikkualusta on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään.  Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)