Sateenkaari teräslautanen 18 cm omalla tekstillä

19.90

Sateenkaari lautanen lahjaksi tai kotiin itselle, omalla tekstillä! Anna valon loistaa. Tämä monivärinen lautanen, loistaa kilpaa sateenkaaren eri väreissä. Värisävyt vaihtelevat hieman erilailla joka lautasessa. Jokainen on jo väriltään uniikki ja lisäarvoa tuo lautaseen laseroitu henkilökohtainen teksti.

Lautasta voi käyttää esim. koru- tai tuikkualustana. Se on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniin pitkään.

Tähän lautaseen saat oman tekstin esim. runon, mietelauseen tai minkä tahansa henkilökohtaisen lauseen. Haluatko luoda ja antaa läheisellesi jotain täysin uniikkia.

Ihastuttava lahjaidea, joka sopii kaikille; isälle, äidille, ukille, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle. Joululahjana pidetty ja edullinen lahja. Kummilahjaksi kummilapsellesi erilainen lahja. Mummille tai syntymäpäiväsankarille, jolla on jo kaikkea.

Hieman isomman lautasen löydät täältä: Aurora23 ja sydämenmuotoinen löytyy täältä: Aurorasydän

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Täysin uniikki ja henkilökohtainen lahja ihastuttaa varmasti. Onko sinulla joku ystävä tai läheinen, jolla on jo kaikkea?

Alusta sopii lapsen ristiäisiin, kastejuhlaan sekä nimiäisiin. Kirjoita esimerkiksi lapsen nimi alustaan tai joku kaunis vauvaruno lapselle.

Säilytä koruja tällä kauniilla alustalla, joka muistuttaa sinua rakkaistasi.

Kynttilänalusta sopii moneen sisustukseen ja se loistaa ihanasti valoa kaikille.

Alustan koko on 18 cm x 8,5 cm.

Tuikkualusta on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään.  Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)