Teräslaatta riipus omalla tekstillä rst

28.90

Upea teräslaatta riipus, jossa kaksi laataa ja mustan laatan sisällä on teräksen värinen laatta. Tämä on erittäin kaunis ja erilainen teräslaatta. Miehille jotka kulkevat omia polkujaan.

Riipuksen taakse saa tekstiä esimerkiksi lasten nimet. Teräslaatta on yksi suosituimpia lahjaideoita miehelle esimerkiksi isälle isänpäiväksi, poikaystävälle syntymäpäiväksi tai rakkalle joululahjaksi.

Tämä teräslaattakoru on uniikki. Teräslaatan toiselle puolelle saa kaiverrettua esim. nimen ja päivämäärän. Myös lyhyt viesti on mahdollinen esim. Rakastan sinua. Olet kaikkeni. Maailman paras isi!

Tähän laattaan saa tekstiä vaan laatan toiselle puolelle.

Kirjoita nimikenttään haluttu nimi tai lyhyt teksti.

Lisätiedot kohdassa kassa -sivulla voit selventää haluamaasi tekstiä.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Personoitu teräslaatta sopii mainiosti miehelle lahjaksi. Mietitkö joskus: Mitä ostaisin miehelle lahjaksi? Edullinen Teräslaattariipus on vastaus tähän kysymykseen.

Teräslaatta riipus toimitetaan organza-pussukassa, joten se on helppo antaa lahjaksi.

Teräslaatan koko on 36 mm x  26 mm. Teräsketjun pituus on 55 cm.

Kaulaketjun riipus ja ketju ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs on kiiltäväpintainen ja säilyy kauniina pitkään. Se ei naarmuunnu helposti. Ruostumaton teräs on laadukas materiaali ja se onkin erinomainen vaihtoehto sekä hopeiselle että kultaiselle korulle. Lisäksi materialli on edullinen, ei allergisoiva eikä iho muutu käytössä vihreäksi.

Kaiverrus eli lasermerkintä on ilmainen eli et maksa siitä erikseen.

Lasermerkinnällä tehty kaiverrus ei kulu pois käytössä. Laserkaiverruksen jälki on erittäin kaunis ja siisti teräskorussa.

 

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)