Sydänalusta omalla tekstillä

18.90

Ihastuttava sydämenmuotoinen alusta, jota voi käyttää niin  tuikkukynttilän alustana kuin korun säilytysalustana tai pelkästään kodin sisustuksena.

Tämä kullanvärinen lautanen on ruostumatonta terästä. Uniikin tekee persoonallinen teksti. Teksti voi olla henkilökohtainen viesti läheisellesi. Lause tai viesti voi saada sydämen loistamaan!

Sydämenmuotoinen alusta on edullinen lahjaidea, vaikkapa lapsen kaverisynttäreille. Ihastu sydämeen ja luo oma uniikki lahjasi!

Lahja, joka sopii kenelle tahansa ja jolla on jo kaikkea! Äidille, mummalle, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle.

Suosittu ja edullinen joululahja. Kummilahjaksi  myös erottuva lahja. Kaiverruta lapsen nimet sydämenpohjalle. Tähän ei voi olla ihastumatta.

Hopeanvärisen alustan löydät täältä: https://nimilahjat.fi/tuote/sydanalunen-omalla-tekstilla/?preview_id=6023&preview_nonce=befa210f3d&_thumbnail_id=6039&preview=true

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Sisusta kotiasi ja säilytä korujasi tällä kauniilla kullanvärisellä alustalla. Sydänalunen sopii lahjaksi tai kotiin itselle. Kuinka paljon mahtuu pieneen sydämeen!

Lautasta voi käyttää myös tuikkualustana. Se on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniin pitkään.

Lautasen koko on 9 cm x 9 cm.

Lautanen on ruostumatonta terästä, joten se säilyy erittäin kauniina pitkään. Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys. Laseroitu teksti säilyy ikuisesti.

Iloa ja valoa päivääsi tällä ihanalla sydän tuikkualustalla!

Kerro oma tarinasi ja liitä se sydämen pohjalle ikuisesti. <3

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)