Sporttinen Juomapullo omalla nimellä ja hedelmäpatruunalla

19.90

Nimikoitu Sporttinen Juomapullo hedelmäpatruunalla, jonka värinä kaunis sininen.

Juomapullossa kätevä kantokahva ja voit ottaa sen kätevästi mukaan jumppaan tai salille. Lisäksi juomapullossa on jää-/hedelmäpatruuna. Voit valmistaa itse omaa makuvettä, laittamalla patruunan sisään esim. hedelmiä tai marjoja. Jos taas laitat jäitä patruunaan, ennen lenkkiä tai jumppaa, niin saat ihanan raikasta vettä koko harjoituksen ajan. Pulloa voi käyttää myös ilman patruunaa.

Tämä suosittu, omalla nimellä oleva juomapullo, pysyy tallessa ja erotat helposti oman pullosi muiden joukosta.

Tilaa juomapullo omalla nimellä tai lahjaksi. Juomapullo sopii erinomaisesti lapselle, nuorelle tai vanhemmille mukaan harrastuksiin tai treeneihin. Sporttinen vesipullo pysyy tallessa myös lapsella.

Vesipullo sopii myös aikuiselle päivittäiseen käyttöön, olit sitten kotona, töissä, liikkumassa tai luonnossa.

Nimikoitu punaisenvärinen juomapullo löytyy täältä: Punainen juomapullo

Kirjoita nimikenttään pulloon haluamasi nimi.

Varasto loppu

Kuvaus

Kevyt ja erittäin kestävä juomapullo omalla nimellä. Vesipullo ei sekaannu muiden kanssa, kun siinä on lapsesi tai oma nimesi. Ota mukaan kuntosalille tai retkelle. Oma treenipullo on kätevä myös äidille jumppaan.

Juomapullo omalla nimellä on kiva ja helppo lahjaidea kenelle tahansa. Yllätä vaikka aviomiehesi, puolisosi, lapsesi, isoäiti tai lapsesi kummi tällä ainutlaatuisella, mutta edullisella lahjalla.

Pullon tilavuus 750 ml.

Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Materiaali iskunkestävää BPA-vapaata Tritan.

Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Laserkaiverruksessa ei käytetä mitään ulkopuolisia aineita eikä nimi haalistu pesussa.

Lisätiedot

Paino0.3 kg (kilogramma)