Sisustuslautanen 23cm omalla tekstillä rst

19.90

Lahjaksi kaunis ja uniikki kynttilänalunen Nimilahjoilta. Hopean värinen lautanen sopii moneen sisustukseen.

Näihin ruostumattomasta teräksestä oleviin lautasiin saa OMAN TEKSTIN, mietelauseen tai minkä tahansa persoonallisen tekstin. Näihin ei voi olla ihastumatta!

Tämä lahja sopii kaikille; isälle, äidille, vaarille, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle. Joululahjana erittäin suosittu ja edullinen lahja. Kummilahjaksi myös erinomainen ja erilainen lahja. Mummolle tai synttärisankarille, jolla on jo kaikkea.

Täältä löydät hieman pienemmän sisutuslautasen: Lautanen18 ja lisäksi löydät kaupasta kullanvärisiä, sateenkaaren värisiä ja sydämenmuotoisia lautasia.

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Todella henkilökohtainen ja ihastuttava lahja sellaiselle jolla on jo kaikkea.

Tilaa itselle ja laita korusi esille tai tarjoa karkkeja kauniilta tarjoilualustalta. Herätä ihastusta vieraissa, kun he lukevat oman tekstisi tältä uniikilta ja persoonalliselta lautaselta.

Tämä sopii myös vauvan ristiäisiin, kastejuhlaan sekä nimiäisiin. Kirjoita esimerkiksi lapsen nimi alustaan tai joku kaunis runo lapselle.

Alusta sopii todella moneen juhlaan, syntymäpäiville, jouluksi ja hyvin monipuoliseen käyttöön. Alunen on aina yhtä upea, henkilökohtainen sekä kiinnostusta herättävä lahja.

Lautasen koko on 23 cm x 10 cm.

Lautanen on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään. Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys.

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)