Teräslautanen Sateenkaari 23 cm omalla tekstillä

19.90

Lahjaksi kaunis ja uniikki kynttilänalunen Nimilahjoilta. Monivärinen lautanen, joka loistaa sateenkaaren eri väreissä. Värisävyt vaihtelevat hieman erilailla joka lautasessa.

Näihin ruostumattomasta teräksestä oleviin alusiin saa OMAN TEKSTIN, mietelauseen tai minkä tahansa persoonallisen tekstin. Ihastu tähän ja luo jotain omaa!

Tämä lahja sopii kaikille; isälle, äidille, ukille, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle. Joululahjana erittäin suosittu ja edullinen lahja. Kummilahjaksi myös erinomainen ja erilainen lahja. Mummolle tai syntymäpäiväsankarille, jolla on jo kaikkea.

Hieman pienemmän lautasen löydät täältä: Aurora18 ja sydämenmuotoinen löytyy täältä: Aurorasydän

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Kiva henkilökohtainen ja ihastuttava lahja erityisesti sellaiselle jolla on jo kaikkea.

Säilytä esimerkiksi koruja tai tarjoa karkkeja tältä kauniilta lautaselta ja ihastuta kaikki muuta, uniikilla ja persoonallisella tekstillä lautasen pohjassa.

Alunen sopii vauvan ristiäisiin, kastejuhlaan sekä nimiäisiin. Kirjoita esimerkiksi vauvan nimi alustaan tai joku kaunis vauvaruno lapselle.

Tuikkualusta sopii todella monipuoliseen käyttöön ja se loistaa ihanasti.

Alustan koko on 23 cm x 10 cm.

Lautanen on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään. Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)