Nuottiavain ja nimikoru omalla tekstillä rst

29.90

Nuottiavain kaulakoru ruostumattomasta teräksestä sekä pyöreä laatta, johon saat oman tekstin. Tämä uniikki koru sopii kenelle tahansa musiikin ystävälle. Kirjoita rakastamasi laulunsanat pyöreään laattaan ja laita kaulaasi tai anna lahjaksi musikaaliselle ystävällesi.

Onko teillä joku yhteinen voimalaulu? Tämän korun avulla ystäväsi muistaa sinut aina.

Erinomainen lahjaidea muusikolle, jota laulujen tekstit sykähdyttävät. Anna koru sinulle tärkeälle ihmiselle. Yllätä rakkaasi teidän hääpäivänä ja anna koru, josta löytyy teidän yhteisen rakkauslaulun sanat.

Musiikki antaa positiivista energiaa ja lohduttaa. Thank you for the music!

Kirjoita haluamasi teksti nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Musiikin ystävälle tämä koru on upea lahja ja erityisen henkilökohtaisen siitä tekee voimabiisin sanat, jotka kirjoitetaan pyöreään laattaan.

Onko teillä naiskuoro, joka haluaisi jotain yhtenäistä esiintymisiin? Tilatkaa kuoron jäsenille yhdessä nuottiavain tekstikorut ja kirjoittakaa kuoron nimi pyöreään nimilaattaan. Koru antaa teille yhteinäisyyden tuntua, ja se on myös kaunis yksityiskohta.

Koru toimitetaan organza pussissa.

Kaulaketjun riipukset ja ketju ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs on kiiltäväpintainen ja säilyy kauniina pitkään. Se ei naarmuunnu helposti. Ruostumaton teräs on laadukas materiaali ja se onkin erinomainen vaihtoehto sekä hopeiselle että kultaiselle korulle. Lisäksi materialli on edullinen, ei allergisoiva eikä iho muutu käytössä vihreäksi.

Kaiverrus eli lasermerkintä on ilmainen eli et maksa siitä erikseen

Nuottiavaimen korkeus on 26 mm, pyöreän laatan halkaisija 24 mm.

Ketjun pituus on 50 cm.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)