Nimilahjat Taskukello miehelle lahjaksi

46.90

Taskukello on täydellinen vintage lahja miehelle, rakkaalle, isoisälle, vaarille, ukille… Trendikäs taskukello miehellä on kuin kaulakoru naisella. Se on täydellinen lisä miesten muodikkaaseen asuun.

Kellossa on selkeä kellotaulu ja se on patterikäyttöinen. Taskukello toimitetaan valmiina lahjarasiassa, joten sen ostaminen lahjaksi on todella helppoa.

Taskukello on ruostumatonta terästä ja kaiverrus kuuluu meillä aina hintaan. Kello on väriltään mustanharmaa. Musta väri on tyylikäs ja sopii myös nuorekkaalle miehelle.

Taskukello sopii lahjaksi isälle, ukille, vaarille, paapalle isänpäiväksi, syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi. Miehelle on yleensä vaikea keksiä lahjaa, tämä on täydellinen ratkaisu ongelmaan.

Taskukelloon voi kaivertaa nimen sekä päivämäärän tai lyhyen mietelauseen. Kerro hänelle rakkautesi sanoin.

Taskukelloon on mahdollista kaivertaa molemmin puolin. Kirjoita silloin nimikentässä ensimmäiselle puolelle tuleva teksti ensin ja kauttaviivalla (/) toiselle puolelle tuleva teksti.

Varasto loppu

Kuvaus

Mustassa taskukellossa on kaunis yksinkertainen muotoilu. Todella hieno ja edullinen lahja miehelle, ystävälle, isälle ja isoisälle. Sopii erilaisiin juhlapäiviin ja -tilaisuuksiin, kuten hääpäivänä, syntymäpäivänä tai jouluna.

Taskukello toimitetaan valmiissa kellorasiassa. Rasia on musta selkeä kotelo, joka on helppo paketoida lahjaksi. Vintage taskukello on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään.

Nimikointi ja teksti tehdään lasermerkkauksella. Lasermerkkaus ei kulu pois käytössä vaan se on ikuinen.

Kello on merkiltään Quartz.

Kellon halkaisija 4,8 cm ja ketjun pituus n. 30 cm. Ketjussa on kiinnityslenkki napinläpeen.

Kello toimii patterilla, joka sisältyy hintaan.

Taskukello sopii juhlaan ja tuo arvokkuutta ja tyyliä miehelle. Käytä puvun kanssa.

Meiltä tilaat valmiiksi kaiverretut tuotteet edullisesti ja helposti verkosta.

Lisätiedot

Paino0.3 kg