Nimilahjat Taskukello lahjaksi miehelle

45.90

Taskukello on täydellinen retro lahja kenelle tahansa miehelle. Trendikäs taskukello miehellä on kuin kaulakoru naisella. Se on täydellinen lisä miesten muodikkaaseen asuun.

Taskukellon väri on hopea. Kellossa on selkeä kellotaulu ja se on patterikäyttöinen. Taskukello toimitetaan valmiina lahjarasiassa, joten sen ostaminen lahjaksi on todella helppoa.

Taskukello on ruostumatonta terästä ja kaiverrus kuuluu meillä aina hintaan. Kello toimii patterilla ja patteri kuuluu myös hintaan.

Taskukello sopii lahjaksi isälle, ukille, vaarille, paapalle isänpäiväksi, syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi. Miehelle on yleensä vaikea keksiä lahjaa, tämä on täydellinen ratkaisu ongelmaan.

Taskukelloon voi kaivertaa nimen sekä päivämäärän tai lyhyen mietelauseen. Kerro hänelle rakkautesi sanoin.

Kelloon tuleva teksti laseroidaan kaunokirjoituksella. Jos haluat tekstin tulevan normaalilla tekstauksella, niin mainitse asiasta kassa sivulla olevassa lisätietokentässä.

Taskukelloon on mahdollista kaivertaa molemmin puolin. Kirjoita silloin nimikentässä ensimmäiselle puolelle tuleva teksti ensin ja kauttaviivalla (/) kellon taakse tuleva teksti.

Varasto loppu

Kuvaus

Hopeanvärisessä taskukellossa on kaunis yksinkertainen muotoilu. Taskukello on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään.

Todella hieno ja edullinen lahja miehelle, ystävälle, isälle ja isoisälle. Sopii erilaisiin juhlapäiviin ja -tilaisuuksiin, kuten hääpäivänä, syntymäpäivänä tai jouluna.

Taskukello toimitetaan valmiissa kellorasiassa. Rasia on musta selkeä kotelo, joka on helppo paketoida lahjaksi.

Nimikointi ja teksti tehdään lasermerkkauksella. Lasermerkkaus ei kulu pois käytössä vaan se on ikuinen.

Kello on merkiltään Quartz.

Kellon halkaisija 4,8 cm ja ketjun pituus n. 30 cm. Ketjussa on lenkki, jonka voi pujottaa napinläpeen.

Vintage taskukello on tyylikäs lisä miehelle, juhlaan ja sopii mainiosti myös puvun kanssa.

Meiltä tilaat valmiiksi kaiverretut tuotteet edullisesti ja helposti verkosta.

 

Lisätiedot

Paino0.3 kg