Nimilahjat Sisustusalusta 18cm omalla tekstillä

19.90

Sisustuslautanen, johon saat oman henkilökohtaisen tekstisi. Persoonallinen koti ja kaunis sisustuslautanen tuo lisäarvoa kotiisi persoonallisilla tuotteilla.

Hopeanväristä alustaa voi käyttää esim. koru- tai tuikkualustana. Se on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniin pitkään.

Alustaan merkitään OMA TEKSTI, runo, mietelause tai oma henkilökohtainen teksti. Haluatko luoda uutta ja antaa läheisellesi jotain täysin uniikkia.

Ihastuttava lahjaidea, joka sopii kaikille; isälle, äidille, ukille, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle. Joululahjana pidetty ja edullinen lahja. Kummilahjaksi kummilapsellesi erilainen lahja. Mummille tai syntymäpäiväsankarille, jolla on jo kaikkea.

Täältä löydät myös hieman isomman lautasen: Lautanen23 ja lisäksi kaupasta löytyy kullanvärisiä, monivärisiä sekä sydämenmuotoisia lautasia.

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Täysin uniikki ja henkilökohtainen lahja ihastuttaa varmasti. Onko sinulla joku ystävä tai läheinen, jolla on jo kaikkea?

Alunen sopii lapsen ristiäisiin, kastejuhlaan sekä nimiäisiin. Kirjoita esimerkiksi lapsen nimi alustaan tai joku kaunis vauvaruno lapselle. Sisuta kauniisti.

Säilytä koruja tällä kauniilla alustalla, joka muistuttaa sinua rakkaistasi.

Kynttilänalusta sopii moneen sisustukseen ja se loistaa ihanasti valoa kaikille.

Alustan koko on 18 cm x 8,5 cm.

Tuikkualusta on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään.  Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)