Nimilahjat – Nokkamuki silikoninokalla

19.90

Nimikoitu nokkamuki pehmeällä silikoninokalla. Muki on reilun kokoinen, 210 ml.

Tästä mukista lapsen on hauska harjoitella juomista itse. Muki on hyvin käsissä pysyvää materiaalia, jolloin sitä on helppo pitää kädessä.

Tee lapsen ruokailusta iloinen asia. Lapsen ruokailusta tulee hauskempaa, kun voi samalla syödessä opetella lukemaan omaa nimeä! Kätevä ja helppo tapa pitää lapsesi oma muki tallessa.

Nimikoidun nokkamukin voi ottaa mukaan mihin tahansa. Nokkamuki ei vuoda silloin kun mukiin laitetaan tiivis kansi päälle. Oma muki pysyy aina tallessa.

Mukin nokka on pehmeää  ja turvallista silikonia.

Kirjoita nimikenttään nimi, joka nimikoidaan mukiin.

Varasto loppu

Kuvaus

Nokkamukista on helppo harjoitella juomista ja koska muki on nimikoitu, sen voi ottaa mukaan kerhoon, päiväkotiin tai lastenkutsuille.

Nimikoi lapsen omat tuotteet helposi ja edullisesti. Valmiiksi nimikoidut tuotteet helpottavat elämääsi ja auttavat lapsesi tavaroita pysymään tallessa!

Nokkamukin voi lämmittää mirkossa ilman kantta. Mukin voi myös pestä astianpesukoneessa ylätasolla, juomanokan konepesua ei suositella. Kaikki osat ovat irrotettavissa, joten ne on helppo pitää puhtaana.

Nimikointi tehdään laseroinnilla, ja lasermerkkauksessa ei käytetä mitään ulkopuolisia aineita eikä nimi haalistu pesussa.

Materiaali polypropeeni (BPA-vapaa)

Suositellaan +6 kk ikäiselle

Tilavuus 210 ml

 

Lisätiedot

Paino0.3 kg