Nimilahjat – Lahjapaketti Vastasyntyneelle

Vastasyntyneelle vauvalle erilainen ja ihana lahjapaketti.

Vastasyntyneelle on ihana antaa lahjapaketti, jossa on monta mieluista juttua. Tässä paketissa on vauva saa omat ensitossut, pingviininokkamukin sekä Nimikoidun pienen eväsrasian. Eväsrasian värin ja nimen valitset itse.

Vauvan lahjapaketti sisältää siis kolme eri tuotetta. Edullinen edullinen tapa ostaa tuotteet yhdessä.

Vauvan ensitossut ovat todella suloiset ja sopivat sekä tytöille että pojille. Tossut ovat ihanan pehmeää materiaalia ja lämmittävät mukavasti vauvan varpaita.

Eväsrasiaan saat vauvan eväät mukaan, kun alatte harjoitella soseiden syöntiä. Ja nimikoituna se pysyy  myös tallessa, jolloin se on hyvä ottaa mukaan päiväkotiin tai kerhoon.

HUOM! Kirjoita nimikenttään nimi, joka nimikoidaan Eväsrasiaan.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ihana paketti vauvalle lahjaksi. Lahja, jonka voi viedä vastasyntyneelle, kastelahjaksi tai vaikkapa kun menet ensikertaa katsomaan vauvaa sen kotiin.

Vauvan ensikengät ovat ihanan pehmoista karvaa ja ne on tarkoitettu vastasyntyneelle vauvalle.

Nokkamukista on helppo harjoitella juomista jo heti pienestä pitäen. Kaikki osat ovat irrotettavissa, joten ne on helppo pitää puhtaana. Tilavuus 240 m

Välipalarasiassa on kätevä väikansi, joka estää ruokien kaatumisen ja putoamisen helposti lattialle.  Välipalarasiassa voidaan kätevästi käyttää taaperon sormiruokailuun. Se auttaa kehittämään motorisia taitoja ja sormien näppäryyttä ruokailussa. Erityisen, halkioilla varustetun, silikonikannen ansiosta tapero voi kerätä välipaloja omin käsin. Kannen poistamisen jälkeen tuote voi toimia kulhona, jossa on mukavat kahvat. Käytännöllinen tuote kotona, kävelyllä tai automatkan aikana. .

Nimikointi tehdään eväsrasiaan laseroinnilla, ja lasermerkkauksessa ei käytetä mitään ulkopuolisia aineita eikä nimi haalistu pesussa.

Tuoteet ovat BPA-vapaata.

Tilaa nimikoidut lastentarvikkeet meiltä helposti, nopeasti ja edullisesti!

 

Lisätiedot

Paino0.3 kg (kilogramma)
Väri

Sini/Vihreä, Kelta/Pinkki