Kastelahja vauvalle – nimikoitu kynttilänalusta 18cm

19.90

Omalla tekstillä kaunis kullanvärinen lautanen. Sopii vauvalle ristiäislahjaksi tai nimiäis lahjaksi, jolloin lautaseen voidaan merkitä lapsen nimi ja syntymäpäivä tai joku kaunis lause/ajatus vastasyntyneelle vauvalle.

Kullanväristä alustaa voi käyttää esim. koru- tai tuikkualustana. Se on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniin pitkään.

Tähän edulliseen lautaseen saat myös halutessasi mietelauseen tai minkä tahansa henkilökohtaisen tekstin. Haluatko antaa jotain ihan uniikkia lahjaksi?

Ihastuttava lahjaidea, joka sopii kaikille; isälle, äidille, ukille, mummille, kummille, ystävälle, rakkaalle. Joululahjana pidetty ja edullinen lahja. Kummilahjaksi kummilapsellesi erilainen lahja. Mummille tai syntymäpäiväsankarille, jolla on jo kaikkea.

Täältä löydät myös mustan teräsalusta tai monivärisen alustan. Lisäksi kaupasta löytyy sydämenmuotoisia pieniä alustoja ruostumattomasta teräksestä.

Kirjoita haluamasi teksti Nimikenttään.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Täysin uniikki ja henkilökohtainen lahja ihastuttaa varmasti. Onko sinulla joku ystävä tai läheinen, jolla on jo kaikkea? Edullinen lahja, mutta kuitenkin henkilökohtainen.

Ihana ja helppo lahjaidea.

Säilytä koruja tällä kauniilla alustalla, joka muistuttaa sinua rakkaistasi. Kynttilänalustana tämä sopii moneen sisustukseen ja se loistaa ihanasti valoa kaikille.

Alustan koko on 18 cm x 8,5 cm.

Tuikkualusta on ruostumatonta terästä, joten se säilyy kauniina pitkään.  Ruostumattomalla teräksellä on hyvä kulutuksen ja tummumisen kestävyys.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)