Tyylikäs avaimenperä omalla tekstillä rst

24.90

Suorakaiteen muotoinen personoitu avaimenperä omalla tekstillä tai nimellä, ruostumatonta terästä. Avaimenperä on laadukas ja sopii lahjaksi.

Avaimenperän molemmille puolille on mahdollista kirjoittaa tekstiä. Tämä on kaunis kiiltäväpintainen avaimenperä ja se on kevyt kantaa.

Tilaa lapsellesi hänen ensimmäiseen omaan kotiin. Ihastuttava ja persoonallinen avaimenperä muistuttaa sinusta ja perheestä. Avaimenperä on erinomainen lahjaidea, jos tarvitset nopeasti jotain pientä ja uniikkia lahjaa. sopii niin opettajalle, päiväkodin tädille, ystävälle, rakkaalle, äidille kuin mummillekin.

Isälle ja vaarille sopiva teksti voisi olla vaikka: Vain parhaat isät ylennetään vaareiksi

Kirjoita Nimikenttään haluamasi lause tai nimi, joka ikuistetaan avaimenperän toiselle puolelle. Jos haluat avaimenperän molemmille puolille tekstiä, niin käytä tekstin välissä kauttaviivaa (/).

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Omalla tekstillä tuleva avaimenperä on kiva lahjaidea. Anna persoonallinen lahja äidille tai isoäidille äitienpäivänä, isälle tai isoisälle isänpäivänä. Kirjoita tekstiksi, vaikkapa Maailman parhaalle mummille tai Maailman paras ukki. Sopii myös syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi.

Avaimenperä toimitetaan organza lahjapussissa, jolloin se on helppo antaa lahjaksi.

Avaimenperän mitat ovat  5 x 2,5 cm.

Avainmenperä sekä avainrengas ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs säilyy kauniina pitkään ja tämä on ns. peilin kirkasta terästä.

Laserkaiverrus ei kulu pois käytössä. Nimilahjat tuotteissa kaiverrus sisältyy aina, jo valmiiksi edulliseen hintaan.

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)