Kullattu teräslaatta kaulakoru – omalla tekstillä

28.90

Yksinkertainen kullanvärinen teräskaulakoru on erittäin suosittu ja tyylikäs lahja esimerkiksi nuorelle syntymäpäiväksi tai joululahjaksi. Ketjun pituus on 45 cm.

Tee omalla tekstillä teräskorusta persoonallinen ja uniikki. Teräslaattaan saa kaiverrettua nimen, syntympäivän tai henkilökohtaisen viestin rakkaalle henkilölle esim. Usko unelmiisi, Believe in your dreams.

Teräskaulakoru on vastaus kysymykseesi: Mitä ostaisin nuorelle lahjaksi?

Teräslaataan voi kirjoittaa tekstiä joko yhdelle puolelle tai molemmille puolille. Jos haluat tekstiä molemmille puolille, käytä tällöin käytä kauttaviivaa ( / ) tekstien välissä. Tässä esimerkkejä:

Love you! / Krista 14.12.2018

Emilia ja Marcus – Forever / 16.8.2017

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Katson sinua ja näen silmieni edessä loppuelämäni. Teräskaulakoru sopiva lahja, jota voi säilyttää kaulassa muistona rakkaudestasi.

Tyylikäs teräslaatta toimitetaan organza-pussukassa ja se on helppo ostaa vaikka syntymäpäivälahjaksi. Teräksinen laattariipus on hyvännäköinen, ja sitä voi pitää lähes minkä asun kanssa tahansa.

Teräslaatan koko on 6 x 35 mm. Teräsketjun pituus on 45 cm.

Kullanvärisen kaulaketjun riipus ja ketju ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs säilyy kauniina pitkään. Se ei naarmuunnu helposti. Ruostumaton teräs on laadukas materiaali ja se onkin erinomainen vaihtoehto sekä hopeiselle että kultaiselle korulle. Lisäksi materialli on edullinen, ei allergisoiva eikä iho muutu käytössä vihreäksi.

Kaiverrus eli lasermerkintä on ilmainen eli et maksa siitä erikseen.

Lasermerkinnällä tehty kaiverrus ei kulu pois käytössä. Laserkaiverruksen jälki on erittäin kaunis ja siisti teräskorussa.

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)