Kullattu nimikoru riipus kivellä rst

24.90

Nimikoru on aina onnistunut lahja, vaikkapa äidille tai nuorelle neidolle. Se on varmasti lahja, jota arvostetaan ja joka muistetaan.

Kaunis suorakaiteen muotoinen riipus ja nimikoru, jossa on zirkonia kivi. Koru on kullanvärinen ja se on ruostumatonta terästä. Riipuksen etupuolelle kirjoitetaan haluamasi nimi, jolloin rakkaasi kulkee aina mukanasi. Korun toiselle puolelle voidaan kirjoittaa lisäksi esim. päivämäärä.

Koru sopii mainiosti nuorelle naiselle lahjaksi, esim. valmistumispäivänä tai syntymäpäivänä.

Kirjoita nimikenttään haluamasi nimi ja jos haluat päivämäärän toiselle puolle, niin käytä kauttaviivaa (/) ennen päivämäärä.

Koruun on mahdollista saada vain taakse tekstiä, jolloin etupuolella on pelkkä kimaltava kivi. Jos haluat tekstin pelkästään näin, niin ilmoita tämä joko nimikentässä tai lisätieto kohdassa kassa sivulla.

Esimerkki teksti näin: Tiia / Rakastan sinua

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Huom! Tuote toimitetaan organza-pussukassa.

Riipuksen koko on 3.7 mm x 32 mm. Ketjun kokonaispituus on 50 cm.

Materiaalina ruostumaton teräs, joka on kullattu. Riipuksen mukana kaunis ketju. Zirkoni on kivi, joka kimaltelee kuin timantti.

Nimikoru on ihana sekä persoonallinen lahjaidea. Nimilahjoilta lasermerkityt tuotteet saat edullisesti, koska lasermerkintä kuuluu aina hintaan.

Shine like a star!

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)