Teräslaatta kaulakoru miehelle – omalla tekstillä

28.90

Teräslaatta kaulakoru miehelle on erittäin suosittu lahja esimerkiksi isänpäiväksi, syntymäpäiväksi tai joululahjaksi. Tämä on hieman pienempi ja sirompi malli miesten teräslaatasta.

Hieman leveämpi laatta löytyy täältä.

Tee miehesi korusta persoonallinen ja uniikki.

Teräslaattaan saa henkilökohtaisen viestin tai tekstin esim. isälle: Maailmalle olet vain joku, meille olet koko maailma

Tämä koru sopii mitä mainioimmin myös valmistuneelle ylioppilaslahjaksi, ammattiin valmistuvalle tai rippilahjaksi pojalle. Korun avulla voit toivottaa saajalle hyvää tulevaisuutta hänen valitsemalla tiellä.

Teräslaattaan voi kirjoittaa tekstiä molemmille puolille. Jos haluat tekstiä molemmille puolille, käytä tällöin käytä kauttaviivaa ( / ) tekstien välissä. Tässä esimerkkejä:

Onnea Valmistuneelle ja uskoa tulevaisuuteen / Mikael 29.5.2021

Do what you love, love what you do / 16.8.2020

Lisätiedot kohdassa kassa -sivulla voit selventää haluamaasi tekstiä.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Maailman paras isä. Unelmat on tehty toteutettaviksi. Uniikki kaulakoru miehelle ihastuttaa ja säilyy aina muistona rakkaudestasi.

Teräslaattakoru toimitetaan organza-pussukassa.

Teräslaatan koko on 19 x 38 mm. Teräsketjun pituus on 50 cm.

Alumiininen teräslaatta löytyy täältä.

Kaulaketjun riipus ja ketju ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs on kiiltäväpintainen ja säilyy kauniina pitkään. Se ei naarmuunnu helposti. Ruostumaton teräs on laadukas materiaali ja se onkin erinomainen vaihtoehto sekä hopeiselle että kultaiselle korulle. Lisäksi materiaali on edullinen, ei allergisoiva eikä iho muutu käytössä vihreäksi.

Kaiverrus eli lasermerkintä on ilmainen eli et maksa siitä erikseen.

Lasermerkinnällä tehty kaiverrus ei kulu pois käytössä. Laserkaiverruksen jälki on erittäin kaunis ja siisti teräskorussa.

 

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)