Avaimenperä omalla tekstillä

21.90

Avaimenperä omalla tekstillä on persoonallinen. Vain mielikuvitus on tekstissä rajana. Tämä on mukava pieni lahja itselle tai lahjaksi isälle, isovanhemmille, lapselle, ystävälle tai vaikkapa opettajalle.

Haluatko jonkun oman tekstin tai vaikka koko osoitteesi avaimenperään? Avaimenperä omalla tekstillä ilahduttaa varmasti.

Unelmat on tehty toteutettaviksi.  Ystävän kanssa kulkiessa on matka määränpäätä tärkeämpi.

Isälle isänpäivälahjaksi teksti: I have a hero I call him Dad tai Isäni on minun sankari.

Tekstiksi voi laittaa myös nimen ja puhelinnumeron, jotta avaimenperä on helposti tunnistettavissa. Kirjoita nimikenttään haluttu nimi tai lause.

Kurkkaa myös pyöreä avaimenperä omalla tekstillä täältä: Pyöreä avaimenperä

Haluatko tekstiä molemmille puolille? Käytä kauttaviivaa (/) tekstin tai nimien välissä, jos haluat tekstiä myös avaimenperän toiselle puolelle. Toinen puoli avaimenperästä on sileä ja hieman kupera. Sinne saa esimerkiksi lahjan saajan nimen. Voit tarkentaa haluamaasi tekstiä kassa -sivulla kohdassa lisätietoja.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Avaimenperä omalla tekstillä ja persoonallisella kaiverruksella (lasermerkkauksella) sopii erinomaisesti esimerkiksi: syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äidille äitienpäivälahjaksi tai joululahjaksi.  Edullinen lahjavinkki, joka sopii kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Suunnittele oma avaimenperäsi ja auta ihmisiä erottamaan avaimet toisistaan.

Avaimenperä omalla tekstillä sopii esimerkiksi opettajalle, koska usein on vaikeaa löytää edullista ja pientä lahjavaihtoehtoa. Muista opettajaa tai vaikka päiväkodin ohjaajaa lahjalla, joka osoittaa kiitollisuutesi hänelle.

Toimitetaan pienessä lahjarasiassa. Sydämenmuotoinen avaimenperä omalla tekstillä löytyy täältä: Sydämenmuotoinen avaimenperä

Kaiverrus eli lasermerkintä kuuluu aina tuotteen hintaan, riippumatta tekstin pituudesta. Et maksa siitä erikseen.

Lasermerkinnällä tehty nimi ei kulu pois käytössä. Avaimenperä on suorakaiteen muotoinen. Avaimet pysyvät tallessa ja löytävät oikealle omistajalle.

Koti on siellä missä sydän on!  Home is where the heart is!

 

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)
Malli

Talo, Suorakaide, Sydän