Nimilahjat Avaimenperä omalla tekstillä

21.90

Avaimenperä, johon kaiverretaan laserilla avaimen omistajan nimi, persoonallinen ja henkilökohtainen teksti. Vain mielikuvitus on tekstissä rajana. Tämä on mukava pieni lahja itselle tai lahjaksi isälle, isovanhemmille, lapselle, ystävälle tai vaikkapa opettajalle.

Haluatko jonkun oman tekstin tai vaikka koko osoitteesi avaimenperään? Lyhyehköt tekstit ovat sopivat hyvin näihin avaimeperiin.

Unelmat on tehty toteutettaviksi.  Ystävän kanssa kulkiessa on matka määränpäätä tärkeämpi.

Isänpäivälahja tai joululahja isälle kaiverrus: I have a hero I call him Dad tai Isäni on minun sankari.

Tekstiksi voi laittaa myös sukunimen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen sekä kaikki nämä yhdessä. Kirjoita nimikenttään haluttu nimi tai lause. Käytä kauttaviivaa (/) tekstin tai nimien välissä, kun haluat toiseksi kirjoitetun tekstin avaimenperän toiselle puolelle. Toinen puoli avaimenperästä on sileä ja hieman kupera. Sinne saa esimerkiksi lahjan saajan nimen. Voit tarkentaa haluaamaasi tekstiä kassa -sivulla kohdassa lisätietoja.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Avaimenperä omalla tekstillä ja persoonallisella kaiverruksella (lasermerkkauksella) sopii erinomaisesti esimerkiksi: syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äidille äitienpäivälahjaksi tai joululahjaksi.  Edullinen lahjavinkki, joka sopii kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Avaimenperä yksilöllisellä tekstillä sopii myös koulunsa päättävän lapsen opettajalle. Usein on vaikeaa löytää edullista ja pientä lahjavaihtoehtoa opettajalle. Muista opettajaa yksilöllisellä ja persoonallisella lahjalla, samalla voit osoittaa kiitollisuutesi lapsesi opettajalle.

Toimitetaan pienessä lahjarasiassa.

Kaiverrus eli lasermerkintä kuuluu aina tuotteen hintaan, riippumatta tekstin pituudesta. Et maksa siitä erikseen.

Lasermerkinnällä tehty nimi ei kulu pois käytössä. Avaimenperä on suorakaiteen muotoinen. Avaimet pysyvät tallessa ja löytävät oikealle omistajalle.

Koti on siellä missä sydän on!  Home is where the heart is!

 

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg (kilogramma)
Malli

Talo, Suorakaide, Sydän